• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره3 دوره8
  • 3
    شماره 3 دوره 8 پاییز 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مقایسه تأثیر شدت‌های نوری مختلف، بر میزان تفریخ سیست‌های آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) و آرتمیای سانفرانسیسکو (Artemia franciscana)
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.1.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی علل تلفات ماهیان خاویاری پرورشی (فیل‌ماهی و ماهی شیپ) در استان مازندران طی سال‌های 90-1388
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.2.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ωو 6 ωموجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.3.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - شاخص‌های رشد بچه‌ماهی نورس کپورماهی هندی مریگال (Crirhinus cirrhosus) تا مرحله انگشت‌قد در استخرهای خاکی استان گیلان
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.4.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی ارتباط تغییرات فصلی هورمون پروژسترون در مولدین پرورشی ماده کپور هندی روهو (Labeo rohita) با فاکتورهای کیفی آب در اقلیم استان خوزستان
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.5.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی برخی شاخص‌های ایمنی و فلور باکتریایی روده در بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با پری‌بیوتیک دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisia)
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.6.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18- درجه سانتی‌گراد
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.7.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر دو روش پخت بخارپز و کباب‌پز کردن بر ترکیب شیمیایی، بافت و رنگ فیله ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801)
        20.1001.1.20080026.1393.8.3.8.3
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود