G

  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار [ Vol.3, Issue 3 - Summer Year 2012]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر اسانس های آویشن دنایی و مرزه بختیاری بر لیپو پروتئین های پلاسما در موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر درصد و ترکیبات اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) [ Vol.3, Issue 2 - Spring Year 2012]
  • Ghasemi Pirbalouti.Abdollah تنوع فیتوشیمیایی اسانس برگ جمعیت های مختلف مورد (Myrtus communis L) جمع آوری شده از رویشگاه های طبیعی استان های فارس و کهکیلویه و بویراحمد [ Vol.3, Issue 4 - Autumn Year 2013]