لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1385
محورهای موضوعی : میکروبیولوژی مواد غذاییلیست مقالات شماره های بهار 1 , پاییز و زمستان 1385 2
1 -
2 -
کلید واژه:
چکیده مقاله :
بهار 1385 1. بررسی اسیدهای چرب تشکیل دهنده انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف ایران بابک غیاثی طرزی ابراهیم حسینی مهرداد قوامی 2. کیفیت ویفرهای استفاده شده در مواد غذایی براساس محتوای بوراکس موجود در آن ها امیرشاکریان کورش منوچهری نائینی علی کاظمی مجید کدخدازاده 3. اندازه گیری پایداری اکسیداتیو روغن ها و چربی ها ارزیابی دستگاه رنسمیت مهرداد قوامی مریم قراچورلو 4. بررسی تاثیر به کارگیری باکتوفوگاسیون بر میزان کاهش بار میکروبی شیر علی محمدی ثانی محمدرضا احسانی 5. بررسی نرم شدگی پنیر فتای ایرانی تهیه شده به روش فرا پالایش تفاوت میان ویژگی های فیزیکوشیمیایی بخش نرم و سفت پنیر وجیهه فدائی نوغانی محمدرضا احسانی محمدرضا قنادها تابستان 1385 1. بررسی تاثیر مس بر میزان کلسترول ، تری گلیسرید و لیپوپروتئین های پلاسما در Rat های نر بالغ پریچهر یغمایی شهربانو عریان الهه عظیمی 2. روش جدید بررسی اثر سینرژیسم برخی از مواد محافظ بیولوژیکی و شیمیایی در مواد غذایی بر روی باکتری لیستریا منوسایتوژنز مقاوم آمنه نصر روحا کسری کرمانشاهی ایرج نحوی 3. بررسی امکان تولید آنتی اکسیدان طبیعی از گیاه مریم گلی و تاثیر آن در افزایش زمان ماندگاری روغن دنبه ، کانولا، پنبه دانه راحله قنبری مهرداد قوامی حامد صفافر 4. بیوسنسورها در صنایع غذایی امیرفرخ مظاهری محمدرضا احسانی 5. تعیین مقدار سدیم و پتاسیم بیشت نوع میوه و سبزی بازار تهران و مقایسه نتایج حاصل با داده های USDA امیرحسین الهامی راد مانیا صالحی فر- محمدمهدی متقی مهرداد قوامی 6. شناسایی جنس های مهم کپک و مخمر در پنیر فتای UF علی محمدی ثانی محمدرضا احسانی ریحانه فربودی پاییز 1385 1. اثر بتاسیکلودکسترین بر کلسترول و دیگر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تالو مریم قراچورلو- مهرداد قوامی پرویز آبرومند فرخ درویش 2. مطالعه اثر مکمل یاری ویتامین E و C بر میزان کلسترول خون در موش های Rat تغذیه شده با کسترلو بالا میرهادی خیاط نوری رضا جعفری بلویردی 3. بررسی پایداری انواع مختلف روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف ایران بابک غیاثی طرزی امیرحسین الهامی راد- ابراهیم حسینی محمدسلامی نیا- مهرداد قوامی 4. بررسی میان فصلی مقادیر سرمی ویتامین A وبتا کاروتن و میزان ویتامین A در کبرد گاوهای نر کشتار شده در کشتارگاه تبریز امیرپرویز رضایی صابر- افشین جوادی 5. بررسی اثر دوزهای مختلف Zn بر میزان کلسترول ، تری گلیسرید، HDL ، LDL پلاسما در رت های نر پریچهر یغمایی کاظم پریور بهاره محمدی نوین 6. بررسی وجود سالمونلا در تخم مرغ های بومی شهرستان کازرون مهزاد آقازاده مشگی تقی زهرایی صالحی اصغر فخاری زمستان 1385 1. تعیین کیفیت بهداشتی شیر خام دامداری ها بر اساس شمار کلی فرم ها و تعداد کپک ها و مخمرها حمید عزت پناه 2. تخمین کیفیت چای سیاه با استفاده از تجزیه ترکیبات شیمیایی و آزمون حسی کبری عزیزی زاده مهدی سیدین اردبیلی شیوا روفی گری حقیقت 3. مقایسه چند سویه مخمر نان مورد استفاده در کارخانه های مخمر نان ایران و بهینه سازی شرایط کشت برای سویه های انتخاب شده فاطمه عالم پورسالمی مهرداد آذین جمیله نوروزی 4. بررسی تاثیر آهن بر میزان کلسترول ، تری گلیسرید و لیپو پروتئین های پلاسما در Rat های نر بالغ پریچهر یغمایی شهربانو عریان الهه عظیمی 5. بررسی عوامل موثر بر تغییرات اسیدیته و pH ماست پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 طی مدت گرمخانه گذاری پریناز طاهری محمدرضا احسانی کیانوش خسروی دارانی 6. تولید و فرمولاسیون شیر گیاهی بدون لاکتوز از دانه خربزه و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن مهدیه محمدی جعفری محمدحسین حداد خداپرست امیرحسین الهامی راد- صدیقه یزدان پناه 7. شناسایی و اندازه گیری توکوفرول ها در روغن های نباتی مهرداد قوامی مریم قراچورلو- پبمان مهستی