آخرین اخبار نشریه
    علوم غذایی و تغذیه ( علمی پژوهشی )
  • شماره های پیشین

  • معرفي نشريه
    علمی

    * مجله دارای رتبه علمی پژوهشی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد *

    ---------------------------------------------------  

    فصلنامه علمی-پژوهشی علوم غذایی و تغذیه به منظور توسعه مرزهای دانش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی، ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و کمک به همسوئی بیشتر بین پژوهشهای علمی و نیازهای جامعه از سال 1382منتشر شده است. این مجله مقالات تحقیقی اصیل در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی (شیمی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، بیوتکنولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی، تولید و فرمولاسیون محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند، ضایعات و پسماند مواد غذایی، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، نگهداری و بسته‌بندی مواد غذایی) را که قبلا در مجلات داخل یا خارج کشـور منتشر نشده است با داوری علمی و فنی پذیرفته و بصورت دسترسی باز منتشر می نماید. مقالات به صورت دو سوکور بررسی خواهند شد، به این معنی که نویسندگان و داوران یکدیگر را نمی شناسند. نویسندگان همزمان با ارسال مقاله خود فرم تعهدنامه ای را امضا می کنند که براساس آن کلیه حقوق مادی و معنوی انتشار مقاله را به مجله واگذار می کنند و پس از انتشار حق کپی رایت با مجله می باشد.  

     

    نویسنده محترم

    با توجه به تغییر سامانه لطفا جهت ورود به سامانه با نام کاربری قبلی خود و رمز 1 تا 6 اقدام نمائید. در غیر اینصورت فراموشی رمز را بزنید تا رمز جدید به ایمیلتان ارسال گردد

    لطفا پس از ورود به سامانه نسبت به تغییر رمز ورود اقدام فرمائید. 

     

     نویسندگان محترم لطفا توجه نمایند:

    به منظور پرداخت هزینه های مربوط به داوری مقالات (مبلغ هفتصد هزار تومان) می بایست از طریق لینک https://srb.iau.ir/pazhooheshi/fa/form/1067   و همچنین به منظور پرداخت هزینه های مربوط به صدور پذیرش و چاپ مقالات (مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان) از طریق لینک https://srb.iau.ir/pazhooheshi/fa/form/1070  اقدام نمایند و تصویری از صفحه واریزی همچنین کد پیگیری را به همراه فایل های مقاله برای مجله ارسال نمایند.

     

     

    اخذ  DOI " شناسه دیجیتال مقاله" از موسسه بین المللی  MEDRA

     کلیه مقالاتی که از زمستان سال 1400 در این مجله منتشر می‌شوند، دارای شناسه DOI خواهند بود.

     

     

    این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید. 


    این مجله برای جلوگیری از سرقت علمی از سامانه ایرانداک  (کلیک کنید)  برای ارسال گزارش مشابهت‌یابی به فصلنامه استفاده می کند. نویسندگان محترم دقت کنند که حتما باید گزارش مشابهت‌یابی را که مستقیما از مشابهت‌یاب دریافت می‌‌کنند به فصلنامه ارسال نمایند.

     

     


    آخرین مقالات منتشر شده
    پربازدیدترین مقالات
    مقالات در انتظار انتشار

    ابر واژگان

  • پست الکترونیک
    ftn@srbiau.ac.ir
    نشانی
    آدرس مجله:تهران - میدان پونک - انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی - به سمت حصارک - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات- ساختمان ابن سینا - دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی کدپستی: 1477893855شماره تلفن دفتر مجله:60-44868535 داخلی 40066 - Email:ftn@srbiau.ac.ir
    تلفن

    جستجو

    بانک ها و نمایه ها

    آمار مقالات

    تعداد دوره‌ها 23
    تعداد شماره ها 70
    مقالات چاپ شده 575
    تعداد نویسندگان 3034
    تعداد مشاهده مقاله 198137
    تعداد دانلود مقاله 58507
    تعداد مقالات ارسال شده 1659
    تعداد مقالات رد شده 771
    تعداد مقالات پذیرفته شده 878
    درصد پذیرش 47 %
    زمان پذیرش(روز) 176
    تعداد داوران 86
    آخرین به روزرسانی 1404/08/14