معرفي نشريه
علمی
* مجله دارای رتبه علمی پژوهشی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد *
---------------------------------------------------
فصلنامه علمی-پژوهشی علوم غذایی و تغذیه به منظور توسعه مرزهای دانش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی، ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و کمک به همسوئی بیشتر بین پژوهشهای علمی و نیازهای جامعه از سال 1382منتشر شده است. این مجله مقالات تحقیقی اصیل در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی (شیمی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، بیوتکنولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی، تولید و فرمولاسیون محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند، ضایعات و پسماند مواد غذایی، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، نگهداری و بستهبندی مواد غذایی) را که قبلا در مجلات داخل یا خارج کشـور منتشر نشده است با داوری علمی و فنی پذیرفته و بصورت دسترسی باز منتشر می نماید. مقالات به صورت دو سوکور بررسی خواهند شد، به این معنی که نویسندگان و داوران یکدیگر را نمی شناسند. نویسندگان همزمان با ارسال مقاله خود فرم تعهدنامه ای را امضا می کنند که براساس آن کلیه حقوق مادی و معنوی انتشار مقاله را به مجله واگذار می کنند و پس از انتشار حق کپی رایت با مجله می باشد.
نویسنده محترم
با توجه به تغییر سامانه لطفا جهت ورود به سامانه با نام کاربری قبلی خود و رمز 1 تا 6 اقدام نمائید. در غیر اینصورت فراموشی رمز را بزنید تا رمز جدید به ایمیلتان ارسال گردد
لطفا پس از ورود به سامانه نسبت به تغییر رمز ورود اقدام فرمائید.
نویسندگان محترم لطفا توجه نمایند:
به منظور پرداخت هزینه های مربوط به داوری مقالات (مبلغ هفتصد هزار تومان) می بایست از طریق لینک https://srb.iau.ir/pazhooheshi/fa/form/1067 و همچنین به منظور پرداخت هزینه های مربوط به صدور پذیرش و چاپ مقالات (مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان) از طریق لینک https://srb.iau.ir/pazhooheshi/fa/form/1070 اقدام نمایند و تصویری از صفحه واریزی همچنین کد پیگیری را به همراه فایل های مقاله برای مجله ارسال نمایند.
اخذ DOI " شناسه دیجیتال مقاله" از موسسه بین المللی MEDRA
کلیه مقالاتی که از زمستان سال 1400 در این مجله منتشر میشوند، دارای شناسه DOI خواهند بود.
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) میباشد و از آییننامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی مینماید.

این مجله برای جلوگیری از سرقت علمی از سامانه ایرانداک (کلیک کنید) برای ارسال گزارش مشابهتیابی به فصلنامه استفاده می کند. نویسندگان محترم دقت کنند که حتما باید گزارش مشابهتیابی را که مستقیما از مشابهتیاب دریافت میکنند به فصلنامه ارسال نمایند.

-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی تاثیر عصاره سیر بر فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشک
زهرا ارجائی * ، مصطفی زارعی ، مریم شوریدهشماره 3 , دوره 22 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تأثیر جایگزینی ساکارز با سوربیتول و مالتیتول بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک کمکالری
آذین نصرالله زاده * ، عباس نجار تمیزکار ، ماندانا طایفهشماره 3 , دوره 22 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - ارزیابی غلظت فلزات سنگین (مس، سرب و آرسنیک) در چای لاهیجان و چای هندوستان
شیرین هوشمند زاده ، عبدالله علیزاده کارسالاری * ، داریوش خادمی شورمستیشماره 3 , دوره 22 , تابستان 1404
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین
الهام دریایی ، َشهلا شهریاری *شماره 2 , دوره 17 , بهار 1399 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر تولید طعمدهندههای مواد غذایی توسط روشهای بیوتکنولوژیکی
اسما بساطی ، مینا خان بگی دوگاهه ، مریم قراچورلو *شماره 1 , دوره 21 , زمستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی
مروا حسینی * ، پیمان رجاییشماره 2 , دوره 21 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
رقیه حیدری ، الهام محجل کاظمی ، هوشنگ نصرتی ، مریم کلاهی * ، علی موافقیشماره 1 , دوره 21 , زمستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - هیدروژناسیون روغن سويا با تکنیک پلاسما سرد با ترکیب گازی هیدروژن- نیتروژن
ضحی سیرتی ، مریم قراچورلو * ، حمیدرضا قمی مرزدشتی ، رضا عزیزی نژادشماره 2 , دوره 21 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک
یاسمین فیاض ، مسعود هنرور *شماره 3 , دوره 19 , تابستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان
بنیامین شیرزاد ، نازنین خاکی پور *شماره 1 , دوره 19 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال
مرجان حقایق * ، سید علی وزیری یزدی ، فاطمه ذبیحی ، محمدحسن ایکانیشماره 1 , دوره 11 , زمستان 1392 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا
میگل گیاهی ، مریم قراچورلو * ، پیمانه قاسمی افشارشماره 1 , دوره 22 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیلههای مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ
فاطمه کشاورزیان ، حبیب اله میرزایی * ، محمود سلطانی فیروز ، علیرضا صادقی ماهونک ، مجید خانعلی ، حسینعلی تاش شمس آبادیشماره 1 , دوره 21 , زمستان 1402
