ا

  • اهنگربهان.امیر بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

ب

  • برنجی.شیلا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • برنجی.شیلا پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • برنجی.شیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ت

  • ترکیان بلداجی.مهدی مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ترکیان بلداجی.مهدی اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • توسلی کجانی.فرزانه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ح

  • حسن زاده.آسیه مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسینی میرمحمدی.سیده سارا مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسینی.مروا ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حسینی.مروا بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]

خ

  • خورشید پور.بیژن ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خیری.فرشته مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

د

  • دلفانی.معصومه بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • دلفانی.معصومه بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ر

  • رجایی.پیمان مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رجایی.پیمان مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

س

  • سعیدگوهری.علیرضا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ش

  • شهبازی.شراره ویژگی‌های حسی پنیر پرو بیوتیک [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • شهبازی.شراره فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ص

  • صداقتی.مرجانه مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

ع

  • عزیزی.پیمان اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • عموئی.الهام بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستم‌های کشاورزی و غذایی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]

غ

  • غفوری نام.زهرا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ک

  • کاویان.فاطمه مقاله مروری سس ماهی تخمیری [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کاویان.فاطمه مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کاویان.فاطمه کاربرد روش فراصوت در استخراج عصاره‌های گیاهی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کاویان.فاطمه مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

م

  • محمد قلی.عاطفه بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مسجدی.محمد کاربرد روش فراصوت در استخراج عصاره‌های گیاهی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ممینژاد.خدیجه ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • منصوری خواه.هادی بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • میلانی.محسن استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]

ن

  • ناطق.لیلا بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ناطق.لیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • ناطق.لیلا پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]

و

  • واشانی.سعید بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ه

  • هاشمی روان.مهناز بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • هاشمی روان.مهناز بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]