Cookie Policy
برای شخصی سازی ارائه خدمات و تجربه بهتر شما در این سایت، ضمن رعایت کامل حریم خصوصی، اطلاعات از طریق کوکی ذخیره می شوند
نمی پذیرم
می پذیرم
صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
فرآوری و ایمنی مواد غذایی
فرآوری و ایمنی مواد غذایی
فرآوری و ایمنی مواد غذایی
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
فلسفه
جامعه شناسی
--- حوزوی ---
--- هنر و معماری ---
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دامی
--- کشاورزی ---
بیماری گیاهان
مدیریت کشاورزی
علوم و فناوری کشاورزی
--- علوم پایه ---
ریاضی
زیست شناسی
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
برق
برق، کامپیوتر و مکانیک
مهندسی عمران
همه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
فلسفه
جامعه شناسی
--- حوزوی ---
--- هنر و معماری ---
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دامی
--- کشاورزی ---
بیماری گیاهان
مدیریت کشاورزی
علوم و فناوری کشاورزی
--- علوم پایه ---
ریاضی
زیست شناسی
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
برق
برق، کامپیوتر و مکانیک
مهندسی عمران
موضوع مقالات
همه
همه
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
3
دوره
2
دوره
1
ا
اهنگربهان.امیر
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ب
برنجی.شیلا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
برنجی.شیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
برنجی.شیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ت
ترکیان بلداجی.مهدی
مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
ترکیان بلداجی.مهدی
اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
توسلی کجانی.فرزانه
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ح
حسن زاده.آسیه
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حسینی میرمحمدی.سیده سارا
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حسینی.مروا
ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
حسینی.مروا
بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
خ
خورشید پور.بیژن
ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
خیری.فرشته
مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
د
دلفانی.معصومه
بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
دلفانی.معصومه
بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ر
رجایی.پیمان
مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
رجایی.پیمان
مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ریئندی.اعظم
مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
ریئندی.اعظم
مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
س
سعیدگوهری.علیرضا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ش
شهبازی.شراره
ویژگیهای حسی پنیر پرو بیوتیک
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
شهبازی.شراره
فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ص
صداقتی.مرجانه
مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ع
عزیزی.پیمان
اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
علیایی.عاطفه
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
علیوردیلو.اکبر
بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
عموئی.الهام
بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستمهای کشاورزی و غذایی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
غ
غفوری نام.زهرا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ک
کاویان.فاطمه
مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
کاویان.فاطمه
مقاله مروری سس ماهی تخمیری
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
کاویان.فاطمه
کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
کاویان.فاطمه
مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
م
محمد قلی.عاطفه
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
مسجدی.محمد
کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
ممینژاد.خدیجه
ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
منصوری خواه.هادی
بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
میلانی.محسن
استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
ن
ناطق.لیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
ناطق.لیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
ناطق.لیلا
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
[
دوره
2,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
و
واشانی.سعید
بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
ه
هاشمی روان.مهناز
بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
هاشمی روان.مهناز
بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود