پ

  • پروین.آیدا ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • پوراحمد.رضوان ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • پورعاشوری.پرستو تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • پورمهدی بروجنی.مهدی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]