پروین.آیدا
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
پوراحمد.رضوان
ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
پورعاشوری.پرستو
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
پورمهدی بروجنی.مهدی
ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآوردههای شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]