ارزیابی شاخصهای مرتبط با کیفیت دانه، خواص شیمیایی و رئولوژیکی گندم نان با استفاده از تجزیه بایپلات
محورهای موضوعی : زراعت و اصلاح نباتاتخدیجه لکزائی 1 , براتعلی فاخری 2 , سارا فرخ زاده 3 , زهره شایان 4
1 - دانش آموخته کارشناسی ارشد اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
2 - دانشیار اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
3 - دانشجوی دکتری اصلاح نباتات، دانشگاه زابل و مدرس دانشگاه پیام نور فارس، مرکز داراب
4 - کارشناس بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه سیستان و بلوچستان
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_