ا

  • ابوالحسن زاده.امین بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • اژدری.عطااله تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • استاجی.حمید فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • اسفندیان.مهشید شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • اسکندری.محمد هادی گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • اسکندری.محمد هادی کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • اقبالیان راد.مهسا بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • امین لاری.محمود مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]

آ

  • آریایی.پیمان بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • آزادمرد.صدیف کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]

ب

  • بهرامی.صفورا اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

پ

  • پاکزاد.مهسا ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • پورعبدی.پریسا اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]

ت

  • تاری نژاد.علیرضا اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • تدینی.مهرنوش طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • تدینی.مهرنوش اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • تفویضی.فرزانه سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • تکش.مهسا ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • تیموری.سهیل میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

ج

  • جبلی جوان.اشکان فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • جعفری.سعید بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • جوانمرد داخلی.مجید به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]

ح

  • حاتمی.مهدی بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • حجازی.محمد امین اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • حسین زاده.سعید مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • حسینی.سید ابراهیم سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • حنیفیان.شهرام آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • حیدرزاده.مهدیه جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]

خ

  • خانی پور.علی اصغر بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • خانی.محمدرضا بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • خندقی.جلیل تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]

ر

  • رحیمی.ابراهیم ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • رضایی فرد.مهدی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • رضایی.مسعود بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • رضویلر.ودود اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • روزبهان.بهنام فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • رومیانی.لاله اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • ریزوندی.گلناز میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

ز

  • زنوزی.علی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]

س

  • ساری.عباسعلی بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • سعدلوی.فرنوش تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • سعیدی اصل.محمد رضا بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • سلطانیان.سیاوش ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • سیف زاده.مینا بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]

ش

  • شاکریان.امیر تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • شاکریان.امیر ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • شرافتی چالشتری.رضا بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • شکاری.سمیه بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • شکر فروش.دکتر شهرام گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • شکر فروش.دکتر شهرام مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • شکر فروش.دکتر شهرام کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • شهریاری مقدم.محسن اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • شیخلویی.حسین بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • شیخلویی.حسین بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • شیری.نیما ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • شیشه گر.رامین اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

ض

  • ضیاء.نوشا میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

ط

  • طاهری.علی بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]

ع

  • علی.محسن ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • علیزاده دوغیکلایی.ابراهیم اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

غ

  • غفاری.مصطفی بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • غلامحسینی.امین ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • غلامی آهنگران.محمد تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]

ف

  • فضل ارا.علی طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • فهیم دانش.مریم بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]

ق

  • قرشی.الهام بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • قیامی راد.مهدی بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

ک

  • کاظمی پور.نسرین گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • کاظمی سه قلعه.حمیدرضا تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • کریم.گیتی اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • کیانی هفت لنگ.نگین اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]

م

  • محمدی.خسرو اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • مرادلی.غلامعلی شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • مرادی فارسانی.آزاده ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • مرتضوی.ثمر ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • مرتضوی.سید علی بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • ممتاز.حسن ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • مهجوریان.عباس بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • مولادوست.سولماز آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • میرزایی.حمید اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

ن

  • نارنجی ثانی.رضا فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]
  • نجارپور.نجمه طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • نصیر زاده.نوید بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [ المجلد 8, العدد 30 - الصيف السنة 1397]
  • نیاکوثری.مهرداد کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • نیکدل.محمد بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]

ه

  • هاشم پور بلترک.فتانه کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]
  • هاشم پور صادقیان.مهدی گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]
  • هاشمی نسب.سعیده کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ المجلد 8, العدد 31 - الخريف السنة 1397]

و

  • ولایت زاده.محمد اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز [ المجلد 8, العدد 32 - شتاء السنة 1397]

ی

  • یوسفی.علیرضا بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ المجلد 8, العدد 29 - ربيع السنة 1397]