ابوالحسن زاده.امین
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
اژدری.عطااله
تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
استاجی.حمید
فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
اسفندیان.مهشید
شناسایی مولکولی ژنهای بتالاکتاماز (PER ،VEB و GES) درسالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت طیور با روش Multiplex-PCR
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
اسکندری.محمد هادی
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
اسکندری.محمد هادی
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
اقبالیان راد.مهسا
بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
امین لاری.محمود
مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
آ
آریایی.پیمان
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
آزادمرد.صدیف
کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغنهای گیاهی (مقاله مروری)
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
ب
بهرامی.صفورا
اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
پ
پاکزاد.مهسا
ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
پورعبدی.پریسا
اثر بازدارندگی سویههای بومی باکتریهای اسید لاکتیک علیه باکتریهای بیماریزای غذایی
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
تدینی.مهرنوش
طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
تدینی.مهرنوش
اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقرهای در بستهبندی تحت خلأ
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
تفویضی.فرزانه
سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگرممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
تکش.مهسا
ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
تیموری.سهیل
میزان باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
ج
جبلی جوان.اشکان
فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
جعفری.سعید
بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونههای سینتتیک و شیر
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
جوانمرد داخلی.مجید
بهکارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانهای
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
ح
حاتمی.مهدی
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
حسین زاده.سعید
مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
حسینی.سید ابراهیم
سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگرممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
حنیفیان.شهرام
آلودگی ادویه و سبزیهای معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونهای باکتریهای رودهای
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
حیدرزاده.مهدیه
جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایهها
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
خ
خانی پور.علی اصغر
بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
خانی.محمدرضا
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
خندقی.جلیل
تشخیص و اندازهگیری اسیدهای چرب در روغنهای خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
ر
رحیمی.ابراهیم
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
رضایی فرد.مهدی
بهکارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانهای
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
رضایی.مسعود
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
رضویلر.ودود
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
روزبهان.بهنام
فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
رومیانی.لاله
اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقرهای در بستهبندی تحت خلأ
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
ریزوندی.گلناز
میزان باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
ز
زنوزی.علی
بهکارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانهای
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
س
ساری.عباسعلی
بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
سعدلوی.فرنوش
تشخیص و اندازهگیری اسیدهای چرب در روغنهای خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
سعیدی اصل.محمد رضا
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
سلطانیان.سیاوش
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
سیف زاده.مینا
بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
ش
شاکریان.امیر
تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچینهای عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
شاکریان.امیر
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
شرافتی چالشتری.رضا
بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگهداری مواد غذایی
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
شکاری.سمیه
بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
شهریاری مقدم.محسن
اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
شیخلویی.حسین
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
شیخلویی.حسین
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
شیری.نیما
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
شیشه گر.رامین
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
ض
ضیاء.نوشا
میزان باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
ط
طاهری.علی
بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
ع
علی.محسن
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
علیزاده دوغیکلایی.ابراهیم
اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
غ
غفاری.مصطفی
بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
غلامحسینی.امین
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
غلامی آهنگران.محمد
تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچینهای عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
ف
فضل ارا.علی
طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
فهیم دانش.مریم
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
ق
قرشی.الهام
بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونههای سینتتیک و شیر
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
قیامی راد.مهدی
بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
ک
کاظمی پور.نسرین
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
کاظمی سه قلعه.حمیدرضا
تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
کریم.گیتی
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
کیانی هفت لنگ.نگین
اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقرهای در بستهبندی تحت خلأ
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
م
محمدی.خسرو
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
مرادلی.غلامعلی
شناسایی مولکولی ژنهای بتالاکتاماز (PER ،VEB و GES) درسالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت طیور با روش Multiplex-PCR
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
مرادی فارسانی.آزاده
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
مرتضوی.ثمر
ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
مرتضوی.سید علی
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
ممتاز.حسن
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
مهجوریان.عباس
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
مولادوست.سولماز
آلودگی ادویه و سبزیهای معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونهای باکتریهای رودهای
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
میرزایی.حمید
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
ن
نارنجی ثانی.رضا
فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]
نجارپور.نجمه
طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
نصیر زاده.نوید
بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونههای سینتتیک و شیر
[
المجلد 8,
العدد
30
- الصيفالسنة
1397]
نیاکوثری.مهرداد
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
نیکدل.محمد
بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
هاشم پور صادقیان.مهدی
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
هاشمی نسب.سعیده
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
المجلد 8,
العدد
31
- الخريفالسنة
1397]
و
ولایت زاده.محمد
اندازهگیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز
[
المجلد 8,
العدد
32
- شتاءالسنة
1397]
ی
یوسفی.علیرضا
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
المجلد 8,
العدد
29
- ربيعالسنة
1397]