فهرس المقالات سیده نگین کسائی


  • المقاله

    1 - بررسی آزمایشگاهی آثار آنتی اکسیدانی، آنتی رادیکالی و آنتی دیابتیک و ممانعت از تشکیل محصولات نهایی حاصل گلیکیشن پیشرفته توسط دارچین
    زیست شناسی تکوینی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397
    امروزه گیاهان دارویی به خاطر نقشی که در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها دارند، مورد توجه قرار گرفته‌اند. هدف از این مطالعه، ارزیابی آزمایشگاهی خواص آنتی-اکسیدان و ضد دیابتی‌دیابتیک گیاه دارچین می‌باشد. عصاره‌ی آبی دارچین با روش خیساندن تهیه شد. غلظت‌های 25/0، 5/0، أکثر
    امروزه گیاهان دارویی به خاطر نقشی که در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها دارند، مورد توجه قرار گرفته‌اند. هدف از این مطالعه، ارزیابی آزمایشگاهی خواص آنتی-اکسیدان و ضد دیابتی‌دیابتیک گیاه دارچین می‌باشد. عصاره‌ی آبی دارچین با روش خیساندن تهیه شد. غلظت‌های 25/0، 5/0، 1 و 2 میلی گرم در میلی لیتر از عصاره فراهم گشت. خواص فیتوشیمیایی دارچین با اندازه-گیری فنل، فلاوونوئید، ظرفیت تام آنتی اکسیدان، قدرت پاک کنندگی رادیکال، توانایی کلاته کردن فلز و اندازه گیری گروه‌های تیول معین شد. فعالیت آنتی‌دیابتیک نیز توسط توانایی مهار تشکیل فروکتوز آمین و محصولات پیشرفته حاصل از قندی شدن به ترتیب توسط اسپکتروفوتومتری و اسپکتروفلورومتری سنجیده شد. توانایی عصاره در فراگمانتاسیون آلبومین گلیکه با SDS-PAGE سنجیده شد. مقدار فنل و فلاوونوئید توسط روش‌های استاندارد اندازه گرفته شد. داده ها با ANNOVA یکطرفه و با نرم افزار SPSS آنالیز شد. مقدار فنل دارچین mg GAE/g83/1± 34/31 و مقدار فلاوونوئید آنmg QE/g 37/1 ±89/19 معین شد. در همه روش‌ها، فعالیت‌های آنتی اکسیدان و آنتی رادیکالی دارچین ، به صورت وابسته به غلظت تایید شد. این گیاه دارای خاصیت آنتی دیابتیک است و تشکیل فروکتوزآمین و محصولات پیشرفته حاصل از گلایکیشن را کاهش می‌دهد و همچنین فراگمانتاسیون آلبومین گلیکه را مهار می‌کند. تفاصيل المقالة