فهرس المقالات غلامحسین حقایق المقاله 1 - بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( 20.1001.1.24234966.1400.13.1.9.3 10.30495/jfst.2020.675799 غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 2 - مدلسازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بستهبندی اتمفسر اصلاح شده 20.1001.1.24234966.1401.14.1.12.3 10.30495/jfst.2021.684132 غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401