فهرس المقالات رضا فرهوش المقاله 1 - ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز محمود یلمه محمدباقر حبیبی نجفی فرشته حسینی رضا فرهوش علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393 المقاله 2 - بهینه سازی ریزپوشانی ترکیبات پلی فنلی ضایعات غوره (Vitis viniferia) با مالتودکسترین و صمغ دانه ریحان 10.71810/jfst.2024.1004690 بهرام حسنی فخری شهیدی علی مرتضوی محبت محبی رضا فرهوش نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا