فهرس المقالات زهرا پیراوی المقاله 1 - تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور سحر غلام سقائی زهرا پیراوی ونک علوم غذایی و تغذیه , العدد 65 , السنة 17 , زمستان 1398 المقاله 2 - ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان 20.1001.1.24234966.1401.14.2.10.3 10.30495/jfst.2021.684139 علی ابراهیمی ملاطی کرامت الله رضائی امیر پورفرزاد زهرا پیراوی ونک روح الله کریمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401