فهرس المقالات شهین احمدی المقاله 1 - بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه نوشین مردافکن فرانک بیک محمدی شهین احمدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 68 , السنة 17 , پاییز 1399 المقاله 2 - Application of response surface methodology for optimization of fluoride adsorption from aqueous solution using MgO-based nanocomposites 10.22034/jna.2020.677399 Somayeh Rahdar Leili Mohammadi Abbas Rahdar Shahin Ahmadi Saeideh Sistani Md. Abu Bin Hasan Susan Journal of Nanoanalysis , العدد 2 , السنة 7 , بهار 2020 المقاله 3 - رابطه کمی ساختار-فعالیت تعدادی از مشتق¬های فلاونوئیدی به-عنوان مهارکننده¬های استیلکولیناستراز برپایه الگوریتم مونت کارلو زهرا نظری شهین احمدی علی الماسی راد پژوهش های کاربردی در شیمی , ستأتي المقالات قريبًا