فهرس المقالات مریم گل آبادی المقاله 1 - اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر 10.30495/jfh.2020.1882470.1239 زهرا قربانی نفیسه زمین دار مهشید جلوان مریم گل آبادی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399 المقاله 2 - بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر 10.30495/jfh.2021.1910502.1287 وجیهه دیانی عراقی نفیسه زمین دار مریم گل آبادی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400 المقاله 3 - Leaf Temperature as an Index to Determine the Irrigation Interval ABDOLREZA EGHTEDARI NAEENI ELHAM MOHRI ESFAHANI MOHSEN BEIGI HARCHEGANI MEHRDAD JAFARPOUR MARYAM GOLABADI Research On Crop Ecophysiology , العدد 0 , السنة 0 , بهار 2014 المقاله 4 - Clustering Different Greenhouse Pepper Varieties Based on Some Morphological and Fruit Yield 10.30486/roce.2018.545278 Maryam Golabadi ABDOL-REZA EGHTEDARI HAMED GHOLAMI MOJTABA MAHDAVI Research On Crop Ecophysiology , العدد 1 , السنة 13 , زمستان 2018