فهرس المقالات فریبا نقی پور المقاله 1 - بررسی تأثیر جایگزینی تخم مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم کلسترول فراسودمند 20.1001.1.24234966.1401.14.2.11.4 10.30495/jfst.2021.684140 ترگل قناد فریبا نقی پور علیرضا فرجی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 2 - بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست 20.1001.1.24234966.1400.13.2.13.9 10.30495/jfst.2021.684251 مهسا مرادی فریبا نقی پور علیرضا فرجی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400