فهرس المقالات مهدی وریدی المقاله 1 - مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک محمد فرهادی چیتگر مهدی وریدی فخری شهیدی اصغر ترابی علوم غذایی و تغذیه , العدد 62 , السنة 16 , بهار 1398 المقاله 2 - بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ فروزان طباطبایی یزدی ابوالقاسم گلیان حیدر زرقی مهدی وریدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 3 - بررسی منافع و موانع پذیرش سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در صنایع غذایی مشهد 20.1001.1.20086407.1394.7.26.3.0 هانی حمزه کلکناری محمد قربانی محمد مهدی وریدی ناصر شاهنوشی فروشانی تحقیقات اقتصاد کشاورزی , العدد 26 , السنة 7 , تابستان 1394