فهرس المقالات علی نوری المقاله 1 - اثرات ترکیب گیاهی آویشن و میخک در جیره غذایی بر صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی 20.1001.1.17355028.1397.13.3.4.0 علی نوری فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران , العدد 3 , السنة 13 , پاییز 1402 المقاله 2 - اثرات روغن های ضروری اکالیپتوس و نعناع در جیره غذایی بر درصد قطعات لاشه و اندام های ضمیمه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی 20.1001.1.17355028.1398.14.1.4.3 پیمان صفر علی نژاد علی نوری فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1398 المقاله 3 - اثر عصاره آبی پونه کوهی (Origanum vulgare) بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی 20.1001.1.17355028.1400.16.2.4.9 علی نوری فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1400 المقاله 4 - مقایسه اثرات دو گیاه آویشن و میخک با محرک رشد در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجههای گوشتی 20.1001.1.17355028.1396.12.4.4.5 علی نوری امام زاده فصلنامه گیاه و زیست فناوری ایران , العدد 4 , السنة 12 , زمستان 1396 المقاله 5 - The Effective Factors In Nutritional Management Knowledge And A Proper Educational Plan For Broiler Farmers, A Case Study in Garmsar Township Ali Nouri Emamzadeh Mohammad Sadegh Sabouri International Journal of Agricultural Management and Development , العدد 5 , السنة 5 , پاییز 2015