فهرس المقالات فرهاد فرودی المقاله 1 - تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان سنتتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و پروفیل اسیدهای آمینه لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهدی شمسایی مهرجان فرهاد فرودی سیدپژمان حسینیشکرابی* فاطمه عربی نگار محمدی تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده , العدد 31 , السنة 10 , بهار-تابستان 1398 المقاله 2 - تاثیر جیره نویسی براساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایده آل بر سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در دوره آغازین احسان صالحی فر محمود شیوازاد فرهاد فرودی محمد چمنی رضا بهاری کاشانی دانش و پژوهش علوم دامی , العدد 1 , السنة 94 , بهار 1397 المقاله 3 - اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی علیرضا رستمخانی نیما ایلا فرهاد فرودی علی افسر دانش و پژوهش علوم دامی , العدد 5 , السنة 91 , زمستان 1391