فهرس المقالات صدیقه امیری المقاله 1 - فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا 20.1001.1.24234966.1398.11.1.8.8 10.30495/jfst.2019.541365 صدیقه امیری محسن رادی فرود باقری ویدا انصاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 2 - استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان 20.1001.1.24234966.1402.15.1.2.0 10.30495/jfst.2021.685709 صدیقه امیری الهه پریشانی محسن رادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402