فهرس المقالات Hamed Hamishehkar المقاله 1 - تهیه و ارزیابی شاخصهای رنگی نانوکمپلکسهای کورکومین شقایق شیخ زاده محمد علیزاده محمود رضازاد حامد همیشه کار علوم غذایی و تغذیه , العدد 51 , السنة 13 , تابستان 1395 المقاله 2 - تهیه نانوذرات اسانهای شیرین بیان، سیر و سیاهدانه و بررسی خواص بیولوژیکی و خواص فیزیکی و شیمیایی مارال زاهدی بهناز معمارماهر نویده انرجان حامد همیشه کار کاربرد شیمی در محیط زیست , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1398 المقاله 3 - بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی 10.30495/jfh.2021.1930403.1315 مارال زاهدی بهناز معمارماهر نویده انرجان حامد همیشه کار بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400