فهرس المقالات رضا صفری المقاله 1 - بررسی اثر کاهش دهنده مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر افلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا رضا صفری محمد رضا سعیدی اصل علوم غذایی و تغذیه , العدد 26 , السنة 7 , بهار 1389 المقاله 2 - استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا حمیدرضا پردلی رضا صفری سید حسین حسینی علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 3 - تأثیر تغییرات غلظت مواد مغذی و شدت نور روی شاخصهای رشد و تراکم میکروجلبک اقتصادی سندسموس Scenedesmus sp 20.1001.1.20080026.1395.10.3.1.0 مسعود هدایتی فرد رضا صفری مرضیه رضایی شیلات (نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری) , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1395 المقاله 4 - مقایسه برخی از شاخص های زیست سنجی، خونی و تولید مثلی در مولدین ماده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum kamensky, 1901) در دو رودخانه تجن و شیرود طی سال های87-85 میلاد عادل علی اصغر سعیدی رضا صفری آبزیان و شیلات , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1392 المقاله 5 - ارزیابی کارایی باکتریوسینZ بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمایCº4 سپیده میرشکاری سهراب معینی امیرهوشنگ بحری رضا صفری آبزیان و شیلات , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1390