فهرس المقالات Marjan Nouri المقاله 1 - A Review of Plant Extracts and Essential Oils as Bio-based Additives in Biodegradable Polymer Coatings for Food Packaging 10.30495/fh.2024.74173.1145 Marjan Nouri Food and Health , العدد 4 , السنة 6 , تابستان 2023 المقاله 2 - Enrichment of strawberry frozen yogurt by chia (<i>Salvia hispanica</i> L.) seeds Marjan Nouri Mahedeh Basiri Food and Health , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2021 المقاله 3 - مقایسه برخی ویژگیهای بیولوژیک عسلهای تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهوارهای جهت پایش گونههای گون و آویشن 20.1001.1.24234966.1401.14.4.11.8 10.30495/jfst.2021.684167 سپیده منیرنژاد مرجان نوری رقیه خاقانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 4 - بهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1399.12.4.5.8 10.30495/jfst.2020.674528 محسن مختاریان مرجان نوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399 المقاله 5 - ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز 10.30495/jfm.2023.1979809.1809 عرفان گل محمدیان مرجان نوری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1403 المقاله 6 - ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی نانو ذره سریم اکساید بر رده سلولی بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی 10.22034/ascij.2023.1993414.1522 زهرا ولی پور مرجان نوری کاظم پریور احسان احسانی زیست شناسی جانوری , العدد 5 , السنة 16 , زمستان 1402