بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی علیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین
الموضوعات :محبوبه جعفری 1 , معصومه مهدوی اورتاکند 2 , سحر هنرمند جهرمی 3
1 - گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
2 - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
3 - گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :
_||_