اثر ضدباکتریایی عصاره سیر درگوشت بلدرچین
محورهای موضوعی : زیست شناسیمیلاد کربلایی آقامحسن 1 , مهناز هاشمی روان 2 * , رضوان پوراحمد 3
1 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
2 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
3 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_