استفاده از روش امپدانس جهت برآورد سریع شمارش میکروبی مزوفیلها در سس مایونز
محورهای موضوعی : زیست شناسی
سهیلا فرجی
1
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران)
علی فضل آرا
2
(دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده دامپزشکی، اهواز، ایران)
مهناز هاشمی روان
3
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران)
نسرین فرجی
4
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران)
دلینا فرجی
5
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_