استفاده از روش امپدانس جهت برآورد سریع شمارش میکروبی مزوفیلها در سس مایونز
محورهای موضوعی : زیست شناسیسهیلا فرجی 1 * , علی فضل آرا 2 , مهناز هاشمی روان 3 , نسرین فرجی 4 , دلینا فرجی 5
1 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
2 - دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده دامپزشکی، اهواز، ایران
3 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
4 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
5 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_