ص

  • صادقیانی. مریم بررسی تاثیر کوکتل فاژی علیه سودوموناس آئروژینوزای مقاوم به آنتی بیوتیک [ دوره1, شماره 1 - پاییز - زمستان سال 1403]
  • صفاییان.شیلا مقایسه عملکرد آنتی باکتریال عصاره‌های آبی گیاهان هل، گزنه، سنبل الطیب و ‏زعفران بر روی دو باکتری گرم منفی و گرم مثبت [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار سال 1402]
  • صمصامی.زهرا تاثیر پودر گیاه پنیرک بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست [ دوره1, شماره 1 - پاییز - زمستان سال 1403]