ق

  • قبادی.آزاده بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • قراچورلو.مریم بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • قره خانی.مهدی تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • قیامی راد.مهدی بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]