ا

  • اوجانی.شهاب بررسی خواص بیولوژیک پسته Pistacia vera به عنوان محبوب‌ترین آجیل‌ غذایی [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]

آ

  • آخوندی.محمود تأثیر متیل جاسمونت و جاسمونيك اسيد در القا مقاومت نهال های پسته نسبت به پوسیدگی فیتوفترایی طوقه و ریشه [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]

پ

  • پرور.عباس بررسی مسائل بازاريابی محصول پسته (مطالعه موردی شهرستان سیرجان) [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]

ح

  • حسن زاده داورانی.فاطمه تأثیر متیل جاسمونت و جاسمونيك اسيد در القا مقاومت نهال های پسته نسبت به پوسیدگی فیتوفترایی طوقه و ریشه [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]

ر

  • رستمی. مهدیه مطالعه ی مروری بر پدیده سرمازدگی و نقش باکتری‌های هسته ی یخ در افزایش خسارت آن در باغات پسته رفسنجان [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]

ع

  • عظیمی زاده.نجمه تاثیر حشره کش های غیرشیمیایی مختلف بر کنترل پسیل معمولی پسته (Agonoscena pistaciae) در مطالعات موردی [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]

م

  • مسعودی.مژگان بررسی خواص بیولوژیک پسته Pistacia vera به عنوان محبوب‌ترین آجیل‌ غذایی [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]

ی

  • یزدانپناه.حمید مواد معدنی وآلی موجود در پوست و پسماند پسته (Pistacia vera ) [ دوره1, شماره 1 , 1 - بهار - تابستان سال 1403]