ع

  • عبادتی اصفهانی.راضیه تاثیر مراحل مختلف نمو میوه بر کمیت و کیفیت اسانس پوست گیاه (Christm Swingle.) Citrus aurantifolia [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • عباس عظیمی.روح‌انگیز مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس و آناتومی برگ گونه Mentha x piperita L. در دو مرحله رویشی و گلدهی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • عزیزیان شرمه.امید بررسی میزان فنل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی صمغ گیاه Pistacia atlantica از منطقه سراوان (استان سیستان و بلوچستان) [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • عسکری.فاطمه بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip. در رویشگاه طبیعی ارومیه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • عصری.یونس بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia acetabulosa L. در منطقه آشتیان (استان مرکزی) [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • عصری.یونس بررسی فیتو شیمیایی اسانس گیاه دارویی Ziziphora clinopodioides Lam. در رویشگاه‏های طبیعی استان‏های البرز و مازندران [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • عظیمی مطعم.فرزانه ارزیابی و مقایسه عملکرد آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف دو گونه (Hyoscyamus niger L. و Hyoscyamus kurdicus Bornm.) در رویشگاه‌های مختلف استان اردبیل [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • علیزاده.مهدی مطالعه برخی از صفات کیفی، ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی روغن و میوه ‌در ژنوتیپ‌های برگزیده در گیاه Olea europaea L. در استان گلستان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • علیزاده.مهدی بررسی اثر شوری و اسید‌سالیسیلیک بر فعالیت آنزیم فنیل‌آلانین آمونیالیاز و ترکیبات فنیل‌پروپانوئیدی گیاه دارویی Cynara scolymus L. در شرایط درون ‌شیشه‌ای [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1394]