ناصری.امیرحسین
کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره2,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
نوروزی.اصغر
تأثیر استفاده از مکمل غذایی آکوابلند ®(Aquablend Avian) در جیره غذایی، بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ایمنی ماهی زینتی گرین ترور(rivulatus Aequidens)
[
دوره4,
شماره
10
- پاییزسال
1395]
نوروزی.مهرنوش
بررسی ساختار ژنتیک ماهی کفال طلایی (liza aurata) در حوضه جنوبی دریای خزر (استان مازندران) با روش مولکولی میکروستلایت
[
دوره1,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
نوروزی.مهرنوش
مقایسه آنالیزلاشه و پروفایل اسیدهای چرب بین قزلآلای رنگین کمان رودخانهای، پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزلآلای خال قرمز (Salmo trutta fario) در رودخانه هراز
[
دوره5,
شماره
14
- پاییزسال
1396]
نیک پور.ژیلا
بررسی اثر مکمل میکروبی باکتوسل بر شاخصهای رشد و بقا و فاکتورهای ایمنی در (Rutilus frisii kutum) بچه ماهی سفید
[
دوره2,
شماره
2
- بهارسال
1393]