ف

  • فارابی.وحید لخته سازی و تهیه خمیر از میکرو جلبک سندسموس [ دوره2, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • فرحی.امین تأثیر تراکم ذخیره سازی بر رشد و بقای لارو ماهی آنجل(Pterophyllum scalare) [ دوره1, شماره 0 - پاییز سال 1392]
  • فرخ روز.مسعود تأثیر عصاره‌های گیاهان سنبل الطیب (Valeriana officinalis) و گل‌محمدی (Rosa damascene) بر کاهش میزان استرس و فاکتورهای خونی در برابر حمل ونقل در ماهی تزئینی گرین ترور(Andinoacara rivulatus) [ دوره2, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • فرخ روز.مسعود تأثیر عصاره‌های گیاهان سنبل‌الطیب (Valeriana officinalis) و گل ‌محمدی (Rosa damascene) بر کاهش میزان استرس با تأکید بر میزان کورتیزل، گلوکز و لاکتات در برابر حمل ونقل در ماهی تزئینی گرین ترور(Andinoacara rivulatus) [ دوره3, شماره 6 - تابستان سال 1394]
  • فعال.مینا بررسی امکان جایگزینی آرد دانه کنجد به جای بخشی از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره4, شماره 12 - بهار سال 1396]
  • فلاح.نیلوفر مقایسه آنالیزلاشه و پروفایل اسیدهای چرب بین قزل‌آلای رنگین کمان رودخانه‌ای، پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزل‌آلای خال قرمز (Salmo trutta fario) در رودخانه هراز [ دوره5, شماره 14 - پاییز سال 1396]
  • فلاحتی.جعفر تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(oncorhynchus mykiss) [ دوره3, شماره 7 - زمستان سال 1394]