فارابی.وحید
لخته سازی و تهیه خمیر از میکرو جلبک سندسموس
[
دوره2,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
فرحی.امین
تأثیر تراکم ذخیره سازی بر رشد و بقای لارو ماهی آنجل(Pterophyllum scalare)
[
دوره1,
شماره
0
- پاییزسال
1392]
فرخ روز.مسعود
تأثیر عصارههای گیاهان سنبل الطیب (Valeriana officinalis) و گلمحمدی (Rosa damascene) بر کاهش میزان استرس و فاکتورهای خونی در برابر حمل ونقل در ماهی تزئینی گرین ترور(Andinoacara rivulatus)
[
دوره2,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
فرخ روز.مسعود
تأثیر عصارههای گیاهان سنبلالطیب (Valeriana officinalis) و گل محمدی (Rosa damascene) بر کاهش میزان استرس با تأکید بر میزان کورتیزل، گلوکز و لاکتات در برابر حمل ونقل در ماهی تزئینی گرین ترور(Andinoacara rivulatus)
[
دوره3,
شماره
6
- تابستانسال
1394]
فعال.مینا
بررسی امکان جایگزینی آرد دانه کنجد به جای بخشی از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره4,
شماره
12
- بهارسال
1396]
فلاح.نیلوفر
مقایسه آنالیزلاشه و پروفایل اسیدهای چرب بین قزلآلای رنگین کمان رودخانهای، پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزلآلای خال قرمز (Salmo trutta fario) در رودخانه هراز
[
دوره5,
شماره
14
- پاییزسال
1396]
فلاحتی.جعفر
تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگینکمان(oncorhynchus mykiss)
[
دوره3,
شماره
7
- زمستانسال
1394]