• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره2 دوره3
  • 2
    شماره 2 دوره 3 تابستان 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مدل ریاضی میزان انرژی مورد نیاز و سنیتیک خشک‌کردن اسطوخودوس با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
        محمد یونسی الموتی حمید خفاجه محمد زارعین
        10.30495/sarj.2023.1982366.1125
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و شاخص‌های سودمندی کشت تلفیقی صنوبر اورامریکن با سیر در شرایط کرج
        فاطمه احمدلو سعیده اسکندری
        10.30495/sarj.2023.1989647.1145
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تأثیر 6-بنزیل‌آمینوپورین و متیل جاسمونات در بهبود عملکرد و کیفیت توت‌فرنگی رقم آلبیون
        فرزاد عسگری سپیده کلاته جاری بابک متشرع زاده مرضیه قنبری جهرمی وریا ویسانی
        10.30495/sarj.2023.1994688.1149
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مروری بر کودهای کندرهش از منظر زیست‌محیطی و اقتصاد و آینده آن در ایران و جهان
        حسن صدیقی کیوان شایسته مهسا ارجمند
        10.30495/sarj.2023.1995340.1153
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثرات اکولوژیکی و اقتصادی تجهیز و نوسازی اراضی در تولید گندم آبی در استان همدان
        محمد عبدالملکی فرشته یزدانی
        10.30495/sarj.2023.1996429.1154
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر متقابل ژنوتیپ ×محیط و پایداری عملکرد ژرم پلاسم‌های عدس (Lens culinaris Medik) با استفاده از مدل AMMI
        محمد رسولی داوود محمد زمانی
        10.30495/sarj.2023.1991069.1147
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود