• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 13
  • شماره1 دوره13
  • 1
    شماره 1 دوره 13 بهار-تابستان 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - دگرآسیبی: روش علمی سازگار برای مدیریت پایدار علف های هرز
        رحمان خاکزاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ارزیابی توانایی آنتاگونیستی دو جدایه از قارچ Trichoderma harzianum علیه نماتد ریشه گرهی توتون Meloidogyne incognita در آزمایشگاه
        مرضیه شازده احمدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ردیابی مولکولی انواع ژن های Cry در جدایه¬های بومی باکتری Bacillus thuringiensis جداسازی شده از خاک های مزارع توتون استان های مازندران و گلستان
        مرضیه شازده احمدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی روند کاهشی باقی‌مانده قارچ‌کش اوروگو® ( آمتوکترادين + دايمتومورف) استفاده شده جهت کنترل عامل بيماری سفيدک دروغی گوجه‌فرنگی در استان مازندران
        محسن مروتی عباسعلی روانلو وحیده مهدوی سید علیرضا دلیلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تأثیر عصاره‌های گیاهی بر کاهش رشد باکتری عامل شانکر باکتریایی بادام (pv. syringae Pseudomonas syringae) در شرایط آزمایشگاه
        محمدرضا  ارژنگ جلال غلام نژاد اعظم جعفری حیدر  مفتاحی زاده مهسا برهمت کاوه فرهادی آزاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثرات ماده Trichostatin A، بازدارنده هيستون دی ‌استیلاز، بر ریخت ‌شناسی، کنیدیوم‌زایى و رشد رویشی Fusarium graminearum عامل بلایت فوزاريومي سنبله گندم
        شیوا امین سعید رضائى امیر موسوی حمیدرضا  زمانی‌زاده
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود