• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 18
  • شماره1 دوره18
  • 1
    شماره 1 دوره 18 زمستان 1399

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - اثر فرآیند خشک‌کردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان
        سحر بوستانی نارملا آصفی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک
        بابک فلاحت رضوان پوراحمد بیژن خورشیدپور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا
        یاسمن ایمانی مطلق مریم قراچورلو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی
        زهرا علائی روزبهانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز
        هلیا خاجوی آسیه احمدی دستگردی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن‌های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران
        مهدیه آزاده رنجبر عبداله قوامی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک
        پریا عزیزی لیلا ناطقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه
        مریم معزی محمد فاضل
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار
        مجید کاشف فاطمه بهادری فرشته شهیدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین
        مهسا اردهه شهلا شهریاری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود