فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو یاسمین فیاض مسعود هنرور نرگس مورکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب مهرناز غربا بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج منا ارونقی افشین جوادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس مطهره سادات امیری سید ابراهیم حسینی بابک خیام باشی غلامحسن اسدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری امیرحسام عباسیان راد مانیا صالحی فر تکتم مستقیم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت لیلا حاجی آقابابائی شهره معماری سعید سوزنگرزاده سیده اعظم عقیلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری آیدا درخشان مهرناز اسماعیل پور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم امراله تعاون کردار ظاهر اعتماد خالید محمدزاده سلامت کمال عزیزبیگی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم سمانه سمائی لیلا ناطقی شیلا برنجی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری رها رودشتیان شاهرخ شعبانی غلامحسن اسدی