• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره2 دوره9
  • 2
    شماره 2 دوره 9 تابستان 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی
        ریحانه شاهین فر زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش
        سارا بلاغی زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری
        لیلا ناطقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود
        لیلا ناطقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک
        فاطمه حسینی طباطبایی حجت کاراژیان رضا کاراژیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی
        ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو حمید توکلی ‌پور محسن مختاریان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار
        ابوالقاسم عبداله زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن
        حمید بخش‌آبادی ابولفضل بوژمهرانی محمد رستمی شیلان رشیدزاده زهرا دولت آبادی ریحانه شاهین فر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
        بهاره شعبانپور معظمه کردجزی سیدمهدی اجاق افسانه ندیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی
        علیرضا قدس ولی حمید بخش آبادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
        علی بهنام نیک امیرحسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی محمدحسین حداد خداپرست
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
        سمانه اخلاقدوست افشین جعفرپور
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود