فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی ریحانه شاهین فر زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش سارا بلاغی زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری لیلا ناطقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود لیلا ناطقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک فاطمه حسینی طباطبایی حجت کاراژیان رضا کاراژیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو حمید توکلی پور محسن مختاریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار ابوالقاسم عبداله زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن حمید بخشآبادی ابولفضل بوژمهرانی محمد رستمی شیلان رشیدزاده زهرا دولت آبادی ریحانه شاهین فر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بهاره شعبانپور معظمه کردجزی سیدمهدی اجاق افسانه ندیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی علیرضا قدس ولی حمید بخش آبادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری علی بهنام نیک امیرحسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی محمدحسین حداد خداپرست دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا سمانه اخلاقدوست افشین جعفرپور