• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره53 دوره14
  • 53
    شماره 53 دوره 14 بهار 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی
        پریسا  علی پور احمد رضا راجی سعید خانزادی ابوالقاسم  نبی پور
        10.71876/jfh.2024.3061407
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - استخراج و اندازه‌گیری باقی‌مانده برخی از آفلاتوکسین‌ها در نمونه‌های ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
        حورا آزادی محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی
        10.71876/jfh.2024.4021440
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی)
        سید مهدی اسعدی خوب عبدالحمید پاپ زن رضا حق پرست
        10.71876/jfh.2024.3051403
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402
        پریسا ریاحی دهکردی ابراهیم رحیمی
        10.71876/jfh.2024.3111427
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونه‌های گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
        امیر حسین حامدفر افشین جوادی محمدرضا افشار مقدم حمید میرزایی
        10.71876/jfh.2024.3121433
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتری‌ها در آب و مواد غذایی
        بهاره نوروزی محمد جباری
        10.71876/jfh.2024.4021442
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود