• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره4 دوره8
  • 4
    شماره 4 دوره 8 زمستان 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - واکنش عملکرد و اجزای عملکرد نخود به زمان و مقدار مصرف اسید هیومیک
        محمد آرمین جواد مصلحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - اثر کود اولیه نیتروژن در مدیریت علف های هرز پنبه
        سید افشین سجادی مجتبی احمدی محمد برزعلی نبی‎اله نعمتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی ارتباط عادت رشد ژنوتیپ‎های جو با عملکرد دانه و برخی صفات زراعی در منطقه سردسیر دیم مراغه
        فرهاد آهک‎پز فرزاد آهک‎پز رقیه دستبری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثر دور آبیاری و زمان‎های مختلف برداشت بر صفات آگرومورفولوژیک گیاه دارویی آنیسون (Pimpinella anisum L.)
        مجید پوریوسف سید علی رزاقی فرد خلیل جمشیدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مطالعه خاصیت ضد باکتریایی پنج گونه گلسنگ بومی منطقه ارسباران روی باکتری Dikerya chrysanthemi عامل پوسیدگی سیب زمینی در شرایط آزمایشگاه و انبار
        سیده مریم شهیدی سلیمان جمشیدی محمد ترابی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مطالعه روابط بین عملکرد و اجزای عملکرد هیبرید ایروفلور آفتابگردان در شرایط تنش خشکی
        ابراهیم عباسی سیه‌جانی فرهاد فرح‌وش حمداله کاظمی اربط محمد باقر خورشیدی بنام
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثر تلقیح بذر با کودهای بیولوژیک بر عملکرد غده و اجزای عملکرد سه رقم سیب‎زمینی
        بهرام میرشکاری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود