بررسی اثر ذرات نانو نقره فیلم بسته بندی بر خواص میکروبی، شیمیایی و حسی زعفران خراسان
محورهای موضوعی : زیست شناسیالهام حمیدثالث 1 , فرحناز معتمدی سده 2 , سعید رجبی فر 3 , کاوه زرگری 4 , هادی فتح الهی 5
1 - کارشناس ارشد صنایع غذایی، گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا
2 - مربی میکروبیولوژی، بخش کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران
3 - استادیار بیوشیمی، بخش کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران
4 - استادیار اصلاح نباتات، گروه زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا
5 - کارشناس گروه کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_