بررسی اثر ذرات نانو نقره فیلم بسته بندی بر خواص میکروبی، شیمیایی و حسی زعفران خراسان
محورهای موضوعی : زیست شناسی
الهام حمیدثالث
1
(کارشناس ارشد صنایع غذایی، گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا)
فرحناز معتمدی سده
2
(مربی میکروبیولوژی، بخش کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران)
سعید رجبی فر
3
(استادیار بیوشیمی، بخش کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران)
کاوه زرگری
4
(استادیار اصلاح نباتات، گروه زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا)
هادی فتح الهی
5
(کارشناس گروه کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_