ا

  • ابراهیم زاده.مریم اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت گرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو(Citus reticulata Blanco.cv.Kinnow) [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تأثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb’) [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica L.) [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین اثر اسانس گیاهان دارویی بر عمر انباری و کیفیت پرتقال والنسیا (Citrus chinensis Cv. Valencia) در انبار معمولی [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تأثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تأثیر کاربرد پس از برداشت چیتوسان و اسید سالیسیلیک بر برخی خواص کمی میوه کنار رقم سب (ZiziphusMauritinaLam, CV. ‘Seb’) [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا) [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین اثر واکس کیتین سیل بر برخی از ویژگی‌های پس از برداشت نارنگی کینو [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگی‌های پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت گرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو(Citus reticulata Blanco.cv.Kinnow) [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]

آ

  • آرویی.حسین اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • آرویی.حسین کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]

ب

  • بحرینی.معصومه اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]

ج

  • جوانمردی.شورانگیز تأثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • جهانبخش.وحید کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]

ح

  • حسن زاده.حامد تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا) [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • حسینی فرهی.مهدی بررسی فعالیت برخی آنزیم‌های موثر در پیری گل رز تحت تاثیر تیمار کلرید کلسیم و اسپرمیدی [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • حسینی فرهی.مهدی اثر تیمارهای اسانس اکالیپتوس و ساکارز بر ویژگی‌های پس از برداشت گل مریم (( Polianthes tuberose L. cv. Pearl [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]

ز

  • زارع.هادی کاربرد روش غیرتخریبیMRI در تعیین عوارض درونی پیاز و انار [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]

س

  • سامی.عباس مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگی‌های پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]

ص

  • صادقی.حمید بررسی طول عمر و کیفیت گل بریدنی آلسترومریا (Alstromeria psittacina)با کارکرد نبضی غلظت های مختلف کینیتین [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • صالحی.محسن بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]

ع

  • عزیزی.مجید اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • عزیزی.مجید کاربرد روش غیرتخریبیMRI در تعیین عوارض درونی پیاز و انار [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]

ک

  • کتابچی.ساغر مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده ازسطحمیوهلیموترش((Mexican lime،آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماریکپکسبزمیوه لیمو ترش(Penicilliumdigitatum) [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]

م

  • محمدی.سمانه کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • محمدی.صدیقه کنترل بیولوژیک پوسیدگی خشک فوزاریومی غده‏های سیب‏زمینی توسط گونه‏های آنتاگونیست Trichoderma spp. و Talaromyces flavus [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • محمدی.صدیقه تعیین رقابت تغذیه‏ای و پارازیتیسم گونه‏های قارچ آنتاگونیست Trichoderma spp. علیه قارچ Fusarium solani، عامل پوسیدگی خشک فوزاریومی سیب‏زمینی [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • محمدی.عبدالحسین اثر اسانس گیاهان دارویی بر عمر انباری و کیفیت پرتقال والنسیا (Citrus chinensis Cv. Valencia) در انبار معمولی [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • محمدی.عبدالحسین مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگی‌های پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • موسوی.سیداحمد بررسی اثرات ضد قارچی اسانس چند گیاه دارویی در بازدارنگی از رشد قارچ‌های عامل بیماری پس از برداشت انگور در استان خراسان شمالی [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • موسوی.سیدمهدی اثر تیمارهای اسانس اکالیپتوس و ساکارز بر ویژگی‌های پس از برداشت گل مریم (( Polianthes tuberose L. cv. Pearl [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]