تاثیر سطوح مختلف سلول های سوماتیک بر اسیدهای چرب اشباع شیر خام
محورهای موضوعی : دانش و پژوهش علوم دامی
الناز خالق خواه
1
(گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات)
حمید عزت پناه
2
(گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران)
مسعود مشهدی اکبر بوجار
3
(گروه شیمی تجزیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیفات)
محمد هادی گیویان راد
4
(گروه بیولوژی دانشگاه تربیت معلم)
سعیده سیف هاشمی
5
(دانشگاه جامع علمی کاربردی)
روزبه معتمد
6
(گروه علوم وصنایع غذائی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_