کاربرد پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ActveMOS در افزایش تولید محصولات گاومیش
محورهای موضوعی : بیماریهای دامهای بزرگ
کلید واژه: پروبیوتیک, پری بیوتیک, گاومیش, ActveMOS,
چکیده مقاله :
امروزه به منظور دستیابی به بازده اقتصادی بالا هدف مهم پرورش دهندگان گاومیش، افزایش ضریب تبدیل غذایی به گوشت و شیر با کیفیت بالا است. روندهای فیزیولوژیک مسئول تبدیل خوراک دام به شیر عضله، چربی و استخوان در گاومیش به طور روز افزونی مشخص شده است. روش های گوناگونی برای بهبود تبدیل خوراک مصرفی به محصولی هدفمند استفاده شود که یکی از روش ها استفاده از افزودنی هایی مانند پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها است.یکی از راه های کاهش میکروارگانیسم های مضر جلوگیری از جایگزین شدن آن ها به جای میکروارگانیسم های مفید است که گسترش افزودنی های خوراکی زنده باکتریایی یا همان پروبیوتیک ها را درپی داشت، یافته های جدید مربوط به پروبیوتیک ها منجر به توسعه مفهومی بنام پری بیوتیک شد. پری بیوتیک ها مواد غذایی هستند که نسبت به هضم در قسمت فوقانی دستگاه معدی-روده ای مقاوم بوده و بصورت دست نخورده به ناحیه تحتانی روده می رسند، در آنجا با اثر فیزیولوژیکی مستقیمی که دارند، همچنین بوسیله تحریک اختصاصی رشد و فعالیت ترکیبات پروبیوتیک میکروفلور دستگاه معدی روده ای از جمله بیفیدوباکتریوم ، اکوسیستم دستگاه معدی-روده ای را تحت تأثیر قرار می دهند.استفاده علمی از این افزدونی ها به خوراک گاومیش می تواند منجربه افزایش ضریب تبدیل خوراک مصرفی، افزایش رشد و بهبود سلامتی این دام با افزایش مقاومت آن ها در برابر بیماری ها و بهبود شرایط تخمیر در شکمبه شود.
Today in order to achieve high economic efficiency, the main objective of Buffalo breeders was increased food conversion factor to high-quality milk and meat. Physiological trends in the buffalo that is responsible for converting animal feed to milk, muscle, fat and bone are increasingly specified. A variety of methods are used to improve feed conversion to targeted product that one of the methods was used of additives such as Prebiotics and probiotics. One of the methods of to reducing harmful microorganisms was to prevent replacement of harmful microorganisms instead of helpful microorganisms. That this lead to the expansion of the use of live bacterial or the same probiotics additives. The new findings related to probiotics Lead to the development of a concept called Prebiotics. Prebiotics are resistant compared to the digestion in the upper gastrointestinaland as undigested reaches the lower intestine area. Since there has a direct physiological effect as well as by stimulating the growth and activity of probiotic compounds of gastrointestinalmicroflora Such as Bifidobacterium so affected the gastrointestinalecosystem. The scientific use of these additives to feed the buffalo can leads to increase feed conversion coefficient, increase growth and improve the health of animals by increasing its resistance against diseases and improve the conditions of fermentation in the rumen.
_||_