ج

  • جوادی.افشین بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1386]
  • جوادی.افشین نقش استرس‌های عضلانی و ارتباط آن با کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1386]
  • جوادی.افشین بررسی سرولوژیکی بروسلوز گوسفند و بز درکشتارگاه های استان آذربایجانشرقی درسال 84-1383 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1386]
  • جوادی.افشین مطالعه تأثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد بیفیدو‌باکتریوم بیفیدوم در شیر [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1386]
  • جوادی.محمدرضا بررسی سرولوژیکی بروسلوز گوسفند و بز درکشتارگاه های استان آذربایجانشرقی درسال 84-1383 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1386]