تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیت با فیلم رس و پلیاتیلن سبک بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Onhorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروریعلی اصغر خانی پور 1 , ذبیح اله بهمنی 2 , عبدالرسول ارومیه ای 3 , عباسعلی مطلبی 4
1 - رئیس پژوهشکده آبزی پروری آب های داخلی کشور
2 - دانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، بخش فرآوری محصولات شیلاتی
3 - پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
4 - سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_