قربانلی.مه لقا
مقایسه اثرات محلولهای ایزواسموتیک (پلی اتیلن گلیکول، اتیلن گلیکول، سوکروز، مانیتول، نمک طعام و گلیسرول) بر رشد و مورفولوژی Dunaliella salina
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
قربانلی.مه لقا
تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
قربانلی.مه لقا
اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1390]