ق

  • قربانلی.مه لقا مقایسه اثرغلظت های مختلف کلرور سدیم برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان،اسمولیت هاورنگیزه های فتوسنتزی درDunaliella salina [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • قربانلی.مه لقا مقایسه اثرات محلول‌های ایزواسموتیک (پلی اتیلن گلیکول، اتیلن گلیکول، سوکروز، مانیتول، نمک طعام و گلیسرول) بر رشد و مورفولوژی Dunaliella salina [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • قربانلی.مه لقا تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • قربانلی.مه لقا اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1390]