ا

  • احمدپور چورکوچانی.سودابه شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • اسدپور اوصالو.یوسفعلی ساخت سوسپانسیون تقویت‎کننده غذاهای زنده آبزیان [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • اسدی.هدایت بررسی وجود سیست داینوفلاژله ها و معرفی انواع مضردر رسوبات دریائی استان هرمزگان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • اقدم.خالده سنتز و اصلاح گرافن اکساید توسط لیگاندهای کیلیت کننده به منظور حذف یون کادمیوم از محیط‌های آبی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1394]