ا

  • احمد پور.هاله بررسی نقش پروبیوتیک ها( مخمر ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم) در تخمیر آب شلغم به عنوان محصول تخمیری [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

آ

  • آروین. شبنم بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی گیاه مامیران کبیر بر روی لاین سلول های سرطانی کلورکتال [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ج

  • جعفری.سایه بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی گیاه مامیران کبیر بر روی لاین سلول های سرطانی کلورکتال [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ح

  • حسینی.فرزانه بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]
  • حیدری. پدرام بررسی نقش پروبیوتیک ها( مخمر ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم) در تخمیر آب شلغم به عنوان محصول تخمیری [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]
  • حیدری. فاطمه بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

خ

  • خوشبخت نژاد.فرناز تاثیر پودر دارچین بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی همبرگر در شرایط یخچالی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ذ

  • ذبیحی.مریم بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

س

  • سعیدی.هادی بررسی و مقایسه تاثیرات ضدمیکروبی و تعیین حداقل غلظت¬ بازدارندگی و کشندگی عصاره هيدروالكلی گیاهان دارویی دانه اسپند ، رازیانه ، زیره‌سبز و برگ رزماری بر علیه باکتری¬های باسیلوس سرئوس ، استرپتوکوکوس پنومونیه ، استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ش

  • شوقی. زهرا بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

غ

  • غازی.شکوفه تولید اقتصادی آنزیم زایلاناز از سبوس برنج توسط باسیلوس سرئوس جداسازی شده از رسوبات آبی دریای خزر [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ف

  • فتحی. زهرا بررسی و مقایسه تاثیرات ضدمیکروبی و تعیین حداقل غلظت¬ بازدارندگی و کشندگی عصاره هيدروالكلی گیاهان دارویی دانه اسپند ، رازیانه ، زیره‌سبز و برگ رزماری بر علیه باکتری¬های باسیلوس سرئوس ، استرپتوکوکوس پنومونیه ، استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]
  • فلسفی.سروناز تولید اقتصادی آنزیم زایلاناز از سبوس برنج توسط باسیلوس سرئوس جداسازی شده از رسوبات آبی دریای خزر [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ق

  • قهقایی. مهسا مکمل¬های هوشمند: قدرت پست بیوتیک¬ها در تغذیه و دارو مروری بر اثرات پست بیوتیک ها به عنوان مکمل غذایی و دارویی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ل

  • لاری پور.محدثه مکمل¬های هوشمند: قدرت پست بیوتیک¬ها در تغذیه و دارو مروری بر اثرات پست بیوتیک ها به عنوان مکمل غذایی و دارویی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

م

  • متینی.سارا تاثیر پودر دارچین بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی همبرگر در شرایط یخچالی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ن

  • نوروزیان لنگرودی.ساجده بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]

ی

  • یوسفی نیارکی. مهسا تولید اقتصادی آنزیم زایلاناز از سبوس برنج توسط باسیلوس سرئوس جداسازی شده از رسوبات آبی دریای خزر [ دوره2, شماره 2 - بهار سال 1404]