فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا
میگل گیاهی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار -
دسترسی آزاد مقاله
2 - امکان سنجی تولید پنیر فراسودمند با پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) و بررسی ویژگیهای آن
شاهرخ شعبانی رضا عزیزی نژاد برمک مصلی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی خواص پریبيوتيک نمونه های مخمر جدا شده از پساب كارخانجات صنايع غذايي
محدثه لاری پور محمد گلقران غزاله فتوحی علی اخوان سپهی رضا صمصامی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مقایسه کنترل قند خون و تبعیت از رژیم غذایی در زنان مبتلا به دیابت بارداری با یا بدون استفاده از روش عکس برداری همزمان از مواد غذایی مصرفی
جلال حجازی بیژن قبادیان شاهین ناصرپور آیدا رضایی احسان حجازی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی فعالیت آنزیم های آنتیاکسیدانی و شاخص های تنش اکسیداتیو گیاه اسفناج در رویشگاه های مختلف خوزستان
الناز جعفری مریم کلاهی رویا آزادی الهام محجل کاظمی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی جلبک سبز Ulva rigida رشد یافته در ساحل جزیره قشم (خلیج¬فارس) جهت استفاده در صنعت غذا
مرضیه احمدی سرخونی مهشید جهادی